Akuutin hoitoajan tiedustelu: 0408352297

Tervetuloa Jäsenfixaamoon!

Jäsenfixaamossa sinua hoitaa koulutettu jäsenkorjaaja Torsti Konttinen.

Hoito suoritetaan jäsenkorjauksen ja hieronnan eri tekniikoita käyttäen. Tukitoimintoina myös kinesioteippauksen, medical flossingin, fascia käsittelyn ja triggerpisteiden käsittelyn parhaita puolia tarpeen mukaan.


Hoidon tavoitteena on etsiä kivun alkuperä eli syy ja korjata tilanne normaaliksi. Näin saadaan pysyvämpiä hoitotuloksia aikaan. Saat hoidolle myös tyytyväisyystakuun!

"Omien kokemuksieni- ja erittäin hyvien hoitotulosten pohjalta, pystyn seisomaan antamani hoidon takana ja vilpittömästi suositella sinuakin kokeilemaan! Hoito ei sisällä mitään mystistä, vaan on kehitetty vastaamaan 2000-luvun kiireisen ihmisen arjen, ja ammattien mukanaan tuomiin kiputiloihin."

"Hoito sopii niin lukemista harrastavalle, kuin huippu-urheilijallekkin. Asiakkaitani yhdistää se, että vaivoihin ei ole välttämättä vielä saatu ratkaisua muita hoitomuotoja koitettaessa. Tietyt perussairaudet ovat hoidon este ilman poikkeuksia, jotta sinun turvallisuutesi on taattu. Jäsenfixaamossa voit olla luottavaisin mielin, ja jos on aihetta epäillä esimerkiksi murtumaa tms, joka vaatii lääkärintutkimusta, hoito suoritetaan vasta lääkärissä käynnin jälkeen." 

Tervetuloa!

-Torsti